ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka finalde kaybetti, Türkiye İkincisi oldu

Karşıyaka finalde kaybetti, Türkiye İkincisi oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka finalde kaybetti, Türkiye İkincisi oldu

İzmir’de yapılan Altyapılar Türkiye Şampiyonası Genç Kızlar kategorisi final maçında Eczacıbaşı’na 3-0 mağlup olan Karşıyaka, turnuvayı Türkiye 2.si olarak tamamladı.

Fuar İzmir’de yapılan Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda Genç Kızlar kategorisi’nde mücadele eden ve turnuvadaki ilk 6 maçını da kazanarak namağlup şekilde yükselen Karşıyaka, final maçında karşılaştığı Eczacıbaşı’na 3-0 mağlup olarak Türkiye ikincisi oldu.

Maçın ilk sayısını kaydederek moralli bir şekilde mücadeleye başlayan yeşil kırmızılılar, daha sonra arka arkaya gelen hatalar ve turnuva boyunca en etkili oyuncusu olan Yasemin’in de sakatlığı sebebiyle geriye düştü. Setin sonlarına doğru takımın bir diğer etkili oyuncusu Buse de sakatlanarak tedavi için kenara gelince, Karşıyaka ilk seti 25-14 kaybetti. Moralsiz Karşıyaka karşısında ikinci sete çok iyi bir başlangıç yapan Eczacıbaşı, ilk teknik molaya 8-3, ikinci teknik molaya da 16-9 önde giden gitmeyi başardı. Karşıyaka 2. Teknik molanın ardından çok baskılı oynayıp skoru 19-19’da eşitlemeyi başarsa da, Eczacıbaşı üstünlüğü tekrar ele geçirip seti 25-19 önde tamamladı ve durumu 2-0’a getirdi. Son sete de iyi başlayan Eczacıbaşı ilk teknik molaya 8-2, ikinci teknik molaya 16-10 gitti. Yeşil-kırmızılı kızların tüm çabalarını karşılıksız bırakan Eczacıbaşı seti 25-17 kazanarak maçı da 3-0 kazanan taraf oldu ve Türkiye Şampiyonluğu’nu elde etti. Karşıyaka, geçtiğimiz yıl da aynı turnuvanın finalinde Eczacıbaşı’na kaybederek şampiyonluğu kaptırmıştı.

Taraftar yalnız bırakmadı

Turnuva boyunca çok başarılı bir performans sergileyen Karşıyaka’yı, final maçında taraftarı da yalnız bırakmadı. Yeşil kırmızılı kızları taraftarlar maç boyunca hiç susmadan tezahüratlarla desteklerken, başkan Mutlu Altuğ ve kulüp yöneticileri de tribünlerde yerini alarak kızları destekledi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

,

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da değişen hakimler...
Sonraki Haber İFK 51. yılda 108 mezun verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?