ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka filede büyük hayal kırıklığı yaşadı

Karşıyaka filede büyük hayal kırıklığı yaşadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka filede büyük hayal kırıklığı yaşadı

Kadınlar Voleybol 2. Ligi Final Etabı'nda 3.tamamlayan Karşıyaka Asrın Grup, bir kez daha 1. Lig'in kapısından dönmenin üzüntüsünü yaşadı.

Dördüncü sezonunu geçirdiği 2. Lig'de üçüncü kez play off'tan eli boş dönen yeşil kırmızılılar, iddialı bir kadro kurup mutlak şampiyonluk hedefi belirlemesine rağmen 1. Lig özlemini dindiremedi.

Bu sezon Alessia Safronova ve Marina Tumas gibi 2 deneyimli oyuncuyla anlaşarak 1 milyon TL'lik bütçeyle yola çıkan Karşıyaka Asrın Grup, final kabusunu yine aşamadı. Altyapı ağırlıklı kadrosuyla mücadele edip play off'a kalamadığı 2013-14 sezonu dışında her yıl maliyeti yüksek takımlar oluşturan yeşil kırmızılılar, 4 senede voleybola yaklaşık 3.5 milyon TL harcamasına rağmen hayal kırıklığı yaşadı.

Karşıyaka Asrın Grup bayan voleybol takımımın Antrenörü Nejat Sancak, final etabında Salihli'ye 3-1 yenildikleri ilk maçın baş hakemi Erdal Akıncı'ya ateş püskürdü. Akıncı'nın skandal bir yönetim sergilediğini söyleyen Sancak, "Rakibin faullerini görmedi. Emek hırsızlığı yaptı. Maçın tekrarını izledim, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ümit Sokullu da incelesin. Hakkımı helal etmiyorum, kendisini Allah'a havale ediyorum. Emeğimizi çaldı. FIVB kartını iade etsin. Salihli'yi yenseydik 1. Lig'e çıkardık. Bu mağlubiyetle motivasyonumuzu kaybettik, 1 yıllık emeğimiz boşa gitti" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 2 gün elektrikler kesilecek
Sonraki Haber Mizahçılar Kitap Fuarı'nda buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?