ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Fenerbahçe'ye set verdi

Karşıyaka Fenerbahçe'ye set verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Fenerbahçe'ye set verdi

SigortaShop Kadınlar Voleybol 1. Liginde zirve mücadelesi veren ve ligin 2. Yarısına iyi başlayan Karşıyaka, İstanbul deplasmanında Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek zirvedeki 2. Sıradaki yerini korudu.

TVF 50. Yıl Deniz Esinduy Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-18 alarak 1-0 öne geçen Karşıyaka, ikinci setteki rahatlığının cezasını çekişmeli geçen sette çekti ve 25-24 geriye düşerek durumun 1-1’e gelmesini engelleyemedi. 
3. Sette Karşıyaka daha etkili oynadı. Ancak zaman zaman bireysel hatalarla rakibine sayı şansı vererek ümitlendirdiyse de set sonunda 25-21 alarak durumu 2-1 yaptı.
Fenerbahçe karşısında son sete çok iyi bir giriş yapan ve teknik molaya 12-2 önde giren Karşıyaka seti 25-10 alarak maçtan 3-1 galip ayrıldı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cezayir: Özgüvenimizi yükseltmek zorundayız
Sonraki Haber Toplu ulaşım 8 Mart'ta yüzde 50 indirimli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?