ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Fenerbahçe'den 3 genç futbolcu alacak

Karşıyaka, Fenerbahçe'den 3 genç futbolcu alacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Fenerbahçe'den 3 genç futbolcu alacak

19 yaşındaki yıldız adayı Adem Yeşilyurt'u ara transfer dönemi bitmesine rağmen Fenerbahçe'ye satan Karşıyaka, yapılan anlaşma kapsamında sarı-lacivertlilerden kiralayacağı 3 genç oyuncuyu tespit etti.

Yeşil-kırmızılılar, Teknik Direktör Burhanettin Basatemür'ün sunduğu rapor doğrultusunda F.Bahçe'den 19 yaşındaki kaleci Engin Can Biterge, 17 yaşındaki sol açık Alaettin Ekici ve yine 17 yaşındaki sağ açık Yunus Azrak'ı istiyor. İstanbul ekibinin, sezon sonunda bu 3 oyuncu hakkında kararını vermesi bekleniyor. Engin Can, Fenerbahçe U19 takımı formasını bu sezon 9 kez giydi. Alaettin ise 7 kez U19 takımında top koşturdu. Yunus Azrak ise sezonun ilk yarısında 13 maçta Fenerbahçe U19 takımında şans buldu. Devre arasında ise 1. Lig ekibi Hatayspor'a kiralandı ve yeni takımında 4 kez görev aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sokak hayvanları toplatılıyor mu?
Sonraki Haber Halil Zeki Osma'dan KSK camiasına birlik çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?