ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka eski başsavcısı artık Karşıyaka'da avukat...

Karşıyaka eski başsavcısı artık Karşıyaka'da avukat...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka eski başsavcısı artık Karşıyaka'da avukat...

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden İzmir Cumhuriyet savcılığına atandığı için görevinden "emekli" olmak üzere ayrılan Karşıyaka sevdalısı Av. Ekrem Yiğit’in Yiğit Hukuk Bürosu görkemli açıldı.

Eski Başsavcı, yeni Avukat Ekrem Yiğit ve Avukat Gül Durak’ın birlikte çalışacağı Yiğit Hukuk Bürosu’nun açılışına ünlü isimlerin yanında yüzü aşkın kalabalık bir davetli gurubu katıldı. Karşıyaka Yalı’daki hukuk bürosunun açılış kurdelesini, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel,  Karşıyaka Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan,  Karşıyaka Başsavcısı Sadık Dölek, KSK Futbol Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Emekli General Enver Topuz,   Yargıtay 8.Hukuk Dairesi Eski Başkanı Şükrü Seçkin ve Av. Ekrem Yiğit birlikte kestiler.
Ekrem Yiğit, Karşıyaka’yı çok sevdiği için hukuksal alandaki hizmetini avukat olarak sürdüreceğini belirterek şöyle konuştu  “Göreve başladığım gün Karşıyaka’yı çok sevdim. Karşıyaka’ya sevdalandım. “Karşıyaka sevdalısı” sözü boşuna değil.  Bundan sonra hukuksal alandaki hizmetimi avukat olarak Karşıyaka’da sürdüreceğim. Karşıyaka bırakılıp gidilecek yer değil. Bu güzellikteki yeri bırakıp gidemedim.”
Ekrem Yiğit, 2013 yılı Nisan ayında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığından Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. 2014 Yaz Kararnamesiyle Haziran ayında İzmir cumhuriyet savcılığına atandı. Yiğit’in Adalet bakanlığındaki 27 yıllık görev süresinin çoğu başsavcı olarak geçti. Bir yıllık görevi sırasında Karşıyakalılar tarafından çok sevildiği belirtildi.
Açılıştan sonra davetlilere bir kokteyl verildi. Yiğit’in oğlu küçük Fatih, açılışın maskotu gibiydi. Davetlilerin küçük Fatih ile yakından ilgilenmeleri dikkat çekti.


Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber İzmirli başkan eşleri 11 yıldır buluşuyor...
Sonraki Haber Mustafa Erkan Karşıyaka’ya veda etti.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?