ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka en az 6 transfer daha yapacak...

Karşıyaka en az 6 transfer daha yapacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka en az 6 transfer daha yapacak...

Karşıyaka'da Furbol Şube Başkanı Ayhan Gültekin, en az 6 takviye daha yapacaklarını söyledi.

Gültekin, "Bizim amacımız Karşıyaka'ya hizmet etmek. İlker Ergüllü'yle toplantı yaparak birlikte yola devam kararı aldık. Kulübümüze layık, şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Hedefimiz 3'üncü Lig'de birlik beraberlik içinde direkt şampiyon olacak Karşıyaka" dedi.

Başkan Turgay Büyükkarcı, güçlü bir oluşumla göreve talip olan İlker Ergüllü'ye futbolda transferler konusunda vekaletname verdi. Vekaletin basketbolu, voleybolu ve kulüp hesaplarını kapsamadığı, şu an kulüp gelirleri konusundaki karar mercisinin mevcut yönetim olduğu öğrenildi. Bu vekaletle futbolda transfer için acil olarak yapılması gereken harcamaları yapma yetkisi alan ancak kulüple ilgili vekaleti mevcut yönetimden alamayan Ergüllü'nün yarın birlikte hareket ettiği Nazım Torbaoğlu, Cenk Karace gibi camianın önemli isimleriyle görüşeceği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka'da 6323. sokağa Nazan Öncel ismi verildi
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nden öğrencilere YKS tercih desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?