ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Emniyetin iftarlıkları Türk Kızılay Karşıyaka’dan…

Karşıyaka Emniyetin iftarlıkları Türk Kızılay Karşıyaka’dan…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Emniyetin iftarlıkları Türk Kızılay Karşıyaka’dan…

Korona Virüs tedbirleri kapsamında Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır başkanlığında oluşturulan “Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu”nun çalışmaları devam ediyor.;

“Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu”nun saha çalışmalarında ekibiyle birlikte 7/24 başarılı şekilde görev yapan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, bağışcılarından aldığı desteklerle her gün bin adet pide dağıtımına devam ediyor. Karşıyaka Haber Gazetesi’nin nisan sayısını da dağıtan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi ekipleri Ramazan ayının başladığı günden bu yana da ihtiyaç sahiplerinin iftar yemeklerişni anında karşılıyor. Araçlarla ihtiyaç sahiplerinin ayağına kadar iftar yemeklerini götüren ekiplerden birisi de Karşıyaka’da vatandaşların güvenliği için büyük özveri ile çalışan Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğünün görev başındaki oruçlu emniyet mensuplarının da iftar yemeklerini temin ederek, her gün iftar saatine yakın teslim ediyor.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Ramazan ayı boyunca iftar yemeklerini sıcak sıcak ihtiyaç sahibi ve oruç tutanlara ulaştırmaya devam edeceklerini ifade ederek, “bunların içinde resmi olarak görevlerini en iyi şekilde ifa eden devlet görevlilerimiz de bulunuyor. Özellikle Korona virüs tedbirleri kapsamında büyük özveri ile çalışan, Karşıyaka’mızın huzurunu sağlayan başta Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürümüz Kaan Coşkun‘a ve ekibine teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğünde oruç tutan ve görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza her gün iftarlık götürmeye devam edeceğiz” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çilingiroğlu ailesini üzen vefat
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi bir günde 20 fırını denetledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?