ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka eğitim-öğretime hazır

Karşıyaka eğitim-öğretime hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka eğitim-öğretime hazır

Karşıyaka’da 2015-2016 eğitim ve öğretim sezonu hazırlıkları tamamlandı.

Karşıyaka’daki okul ve kurumlarda 66 okul- kurum müdürü, 142 müdür yardımcısı, 2608 öğretmen kadrosu olmak üzere toplam 2999 kişilik eğitim ordusu temiz ve güvenli ortamda öğrencilere hizmet verecek.

46 bin öğrencinin eğitim öğretim göreceği okullarda öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim görebilmesi amacıyla çalışmalar yapıldı. Okulların boya ve badanası, temizlik çalışmaları yapıldı, tesisat arızaları giderildi.

46 bin öğrencinin eğitim- öğretim göreceği Karşıyaka’da bulunan okullarda da 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi heyecanı yaşanıyor. Okullardaki sınıflar, laboratuvarlar ve öğretmen odalarının temizliği yapılırken, okulların yıpranan duvarlarının boya ve badana işleri de tamamlandı.

Kaymakam, milli eğitim müdürü ile okulları geziyor

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu yeni eğitim öğretime hazırlanacak okullarda yapılan çalışmaları yerinde incelemek için yaz tatili boyunca okulları gezdi. Kaymakam Yücel ve Müdür İslamoğlu İncelemelerde bulundukları okullarda okul yöneticileri ile görüşerek, ihtiyaçları yerinde tespit etti.

Kaymakam Yücel, öğrencilerimizin temiz, sağlıklı, güvenli ortamlarda eğitim öğretim görmesi başarılarının artmasına katkı sunacağını belirterek şunları söyledi. “Öğrenciler tatilde iken okullarda bakım, onarım ve temizlik yapmak çok uygun zaman. Çalışma yapılan okullarımızı gezerek ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz.  Öğrencilerimiz okula başladıklarında temiz sıralarda otursunlar, boyalı, temizliği yapılan ortamlarda eğitim öğretimlerine devam etsinler istedik.

Öğretmeler ile sohbet ettiler

Kaymakam Yücel ve Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu Cumhuriyet ilkokulundaki incelemeleri sırasında Okul Müdürü Hüseyin Uyan’dan çalışmalar hakkında bilgi alarak, öğretmenler odasında seminer çalışmalarına katılan öğretmenler ile sohbet ettiler, öğretmenlerin istek ve önerilerini dinlediler.

2015-2016 Eğitim öğretim yılında Karşıyaka’da 2608 öğretmen, 111 okul/kurumda bulunan 1.595 derslikte 46 bin öğrenciye eğitim öğretim verecek.

Haber Foto: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’ya forma reklamı Folkart'dan…
Sonraki Haber Hüseyin Mutlu Akpınar:''Çare 9 Eylül ruhu''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?