ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Efsaneleri ve Erol Baş Spor Tesisleri resmen açılıyor

Karşıyaka Efsaneleri ve Erol Baş Spor Tesisleri resmen açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Efsaneleri ve Erol Baş Spor Tesisleri resmen açılıyor

Karşıyaka Belediyesi’nin Latife Hanım Mahallesi’ndeki Karşıyaka Efsaneleri ve Erol Baş Spor Tesisleri’nin resmi açılış töreni yarın (27 Ekim Cuma) saat 17.00’de yapılacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ev sahipliğindeki törende, Besem ile Ayvalık Yeni Mahalle spor kulüplerinin kız futbol takımları maç yapacak. Belediye Bandosu ile Halk Oyunları Ekibi de gösterileriyle törene renk katacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Spor Kenti Karşıyakamızda, amatör küme ve alt liglerde mücadele eden takımların tesis ihtiyacına ilaç olacak bir yatırımı hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2 bin seyirci kapasiteli sahanın yanı sıra, KSK’nin efsanelerinden Erol Baş’ın adını yaşattığımız antrenman sahamız ve okçuluk alanımızı da faaliyete geçirdik. Donanımlı, sağlıklı ve çağdaş bir ortam sunan bu yatırım sayesinde daha çok çocuk ve gencimizi de sporla buluşturacak, geleceğin yıldızlarını yetiştireceğiz” dedi.
Karşıyaka Efsaneleri Spor Tesisleri, Latife Hanım Mahallesi’nde, Belediye Şantiye Tesisleri’nin yan tarafındaki arazide inşa edildi. Proje kapsamında; FIFA standartlarına uygun sentetik çim saha ile 2 bin kişilik tribün yapıldı. Aydınlatma sistemi kuruldu. KSK’nin unutulmaz kaptanlarından Erol Baş’ın adının verildiği bir de antrenman sahası oluşturuldu. Açık okçuluk alanı düzenlendi. Tesisler bünyesinde soyunma odaları, hakem odası, basın odası, tuvaletler ve otopark da yer aldı. Çocuklar için futbol kurslarının açıldığı tesislerde, amatör spor kulüpleri ile master takımlarına antrenman ve maç imkanı sağlandı. Karşıyaka Belediyespor Okçuluk Takımı sporcuları da antrenmanları için okçuluk alanını kullanmaya başladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Almanya'da kaybetti...
Sonraki Haber CHP’li Sertel’den çiçekçiler için ''çiçek gibi'' öneri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?