ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor

Karşıyaka düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor

İkinci yarıda kadrosunu yenilemesine rağmen çıktığı 4 karşılaşmada 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Karşıyaka, bu hafta son sıradaki Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak.

Ligde borçları nedeniyle gençlerle mücadele eden Karabükspor grupta şimdiye kadar oynadığı 20 maçın 19'unu farklı kaybederken, tek puanını yalnız kendisi gibi galibiyeti bulunmayan düşme hattındaki Ceyhanspor'dan aldı.

Rakibini ilk yarıda Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-1, ligde ise 4-0 mağlup eden Karşıyaka, pazar günü ev sahibi olacağı mücadeleyi kazanarak hem moral tazelemeyi hem düşme hattından uzaklaşmayı hem de Play-Off hattıyla arasında 13 puana çıkan farkı azaltmayı hedefliyor. Karşıyaka'da sarı kart cezalısı stoper Metin forma giyemeyecek. Bu arada görevden ayrılan teknik direktör Ahmet Taşyürek tarafından kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Sefer Kanıtemiz, Erman Güraçar'ın dümene geçmesiyle affedilerek takıma döndü. Kadro dışı olan sol kanat Alperen Kocabaş'a ise af çıkmadığı öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Çalışır ve kurum müdürlerinden kan bağışı
Sonraki Haber Soyer: Bu fuar bir uyanış ve farkındalık yaratacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?