ANA SAYFA > SPOR > KARŞIYAKA DENİZLİSPOR'LU YENAL TUNCER İLE ANLAŞTI

KARŞIYAKA DENİZLİSPOR'LU YENAL TUNCER İLE ANLAŞTI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA DENİZLİSPOR'LU YENAL TUNCER İLE ANLAŞTI

Karşıyaka, Tekden Denizlispor'dan ayrılan sol bek Yenal Tuncer'le 1 yıllığına anlaşmaya vardı. Yeşil siyahlıların altyapısında yetişen, geçen sezon 8 maçta görev yapan 29 yaşındaki Yenal, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor, Antalyaspor ve Mersin İdman Yurdu formalarını da giydi.

Yenal, Yusuf Şimşek'in, Ahmet Arı, Onur Alkan ve Can Erdem'den sonra Karşıyaka'ya aldırdığı dördüncü Tekdem Denizlispor patentli oyuncu oldu.
Fethiyespor'lu orta saha oyuncusu Onur Okan'la yeniden görüşen yöneticilerin, bu oyuncunun transferinde son aşamaya geldiği bildirildi.
Kaleci arayışlarını da sürdüren yeşil kırmızılılar, Kenan Hasagic ve David Loriya'dan sonra Kasımpaşa'dan ayrılan eski Manisasporlu İlker Avcıbay'la masaya oturdu. Süper Lig'e gitmek istediğini söyleyen deneyimli file bekçisi yönetimden düşünmek için süre istedi. Karşıyaka'nın listesindeki isimlerden Ordusporlu Anıl Taşdemir ise Kayseri Erciyesspor'la anlaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ATATÜRK'Ü ANMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER
Sonraki Haber YILDIRIM: LEVENT TÜRKNAS KSK'YE CEO OLMALI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?