ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden Cumhuriyet Bayramı kutlaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden anlamlı Cumhuriyet Bayramı kutlaması yapıldı.

Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programına Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Tersane Komutanı Kıdemli Deniz Albay Korkut Şen, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci, Karşıyaka Adalet Komisyonu üyesi ve Ticaret Mahkemesi Başkanı Süleyman Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman,İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehtap Gemici, Kurum yöneticileri, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı ve denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler katıldı.

Karşıyaka Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli'nin açılış konuşmasıyla başlayan programda Güneyli; Büyük Atatürk'ün dediği gibi "Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir" bu nedenle biz Cumhuriyet Bayramını sizlerle kutlayarak sevincimizi çoğaltmak istedik dedi.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Mert 'Cumhuriyete Giden Yol' başlıklı konuşmasında; Cumhuriyetimizin köklü bir demokrasiye ve geçmişe sahip olduğunu, yeni neslin de demokrasi ve cumhuriyeti payidar kılacağınıbelirterek Cumhuriyet ilanına kadar geçen süreçte yaşanılanları anlattı.

TRT Ses Sanatçısı Ezgi Azizoğlu ve Emrah Koçak’ta Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküleri seslendirdi.

Programın sonunda Prof. Dr. Hasan Mert' e Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, TRT Adına Ezgi Azizoğlu' na ise Karşıyaka Adalet Komisyonu üyesi ve Ticaret Mahkemesi Başkanı Süleyman Ünal tarafından teşekkür belgesi verildi.

Haber ve fotoğraflar: YILMAZ DURMAZ /www.karsiyakahaber.com

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İki Yaka Yarım Aşk 3.kez İzmir'de
Sonraki Haber Karşıyaka korosu Bulgaristan'da ayakta alkışlandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?