ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Çocuk Korosu'ndan çağrı: Sizleri de bekliyoruz...

Karşıyaka Çocuk Korosu'ndan çağrı: Sizleri de bekliyoruz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Korosu'ndan çağrı: Sizleri de bekliyoruz...

Karşıyaka Sanat Derneği ile Bostanlıspor Kulübü'nün ortak projesi olan Karşıyaka Çocuk Korosu çalışmalarını sürdürüyor. Koristler sizleri de çalışmalara davet ediyor...

Bostanlı Gode Cengiz Tesislerinde Mehtap Gönüldaş yönetimindeki çalışmaların sadece şarkı söylemek olmadığını ifade eden başkan Avni Erboy, "7-14 yaş grubu çocuklarımız bu koroda ses, nefes, melodi, kulak duygusu (İşitme eğitimi), nota ve müzik derslerini temelden alıyorlar. Bu konuda müzik eğitmenimiz Mehtap Gönüldaş'ın çocuklarla iletişimi süper. Onlara eğitimi verirken, keyif almalarını da sağlıyor ve  çocukları bir yerde adeta konservatuara hazırlıyor. Müziğe yatkın ve gelecek düşünen çocuklarımıza bu koroya katılmalarını öneriyorum. Bize desteklerini esirgemeyen Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Koro şefi Erol Gönüldaş ve özellikle de yolumuzu açan Karşıyaka Halk Eğitim Müdürü Suat Korkmaz'a teşekkür ederiz" dedi.
Koro şefi Mehtap Gönüldaş, çocukların içinde gizli kalan müzik sevgisini Karşıyaka Çocuk Korosu ile dışarıya çıkmasını sağlarken, onları sanat ile yaşama hazırladıklarını ifade etti. Gönüldaş, "Müzik dersi sadece ritim öğrenmek ya da şarkı söylemek diye algılanmamalıdır. Biz burada enstrüman eğitimi, işitme eğitimi, ritim, nota okuma gibi daha sayılabilecek birçok farklı alanda eğitimi de vermeye çalışmaktayız. Çeşitlilik, öğrenciler için farklı bir bakış açısı sağlamaktadır. Aynı zamanda fiziksel aktivitelerini geliştirmede oldukça faydalı bir nokta da çalışma da yapmaktayız. Çocuklarımızı nüzikte gfelecek bekliyorlarsa Karşıyaka Çocuk Korosuna bekliyoruz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Efes Tarlası Yaşam Köyü'nde zeytinyağı tadım atölyesi
Sonraki Haber Çiğli’de ''Dirençli Kent'' çalışmaları hız kesmiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?