ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Çocuk Korosu yeni dönem çalışmalarına başladı

Karşıyaka Çocuk Korosu yeni dönem çalışmalarına başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Korosu yeni dönem çalışmalarına başladı

Karşıyaka Sanat Derneği ile Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü’nün ortak projesi olan Karşıyaka Çocuk Korosu, yeni dönem çalışmalarına başladı.

Karşıyaka Sanat Derneği ve Bostanlıspor Kulübü’nün merkezlerinin yer aldığı Gode Cengiz Tesislerinde hafta sonu cumartesi günleri yıl boyu devam edecek olan çalışmaları Karşıyaka Sanat Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda koronun şefi olan Mehtap Gönüldaş yönetecek. 
Günün sevilen şarkı ve türkülerinin yanı sıra ses ve solfej eğitiminin de verileceği çalışmaların sonunda koro 23 Nisan 2022 de büyük bir konser vermeyi planladı.
Karşıyaka Sanat Derneği Yönetim Kurulu üyesi koronun şefi ve eğitmeni Mehtap Gönüldaş, 7-14 yaş grubu kadın erkek çocuklardan kurulu koroya sesi güzel ve müzik eğitimi almak isteyen çocuklarımızı davet ederek, “her geçen gün keyif alarak yapılacak çalışmalarda çocuklarımızın geleceği de aydınlanacaktır. Müzikli geçecek saatleri onlara huzur ve mutluluk getireceği gibi, geleceklerini de olumlu yönden etkileyecektir. Bu çalışmalar sadece şarkı söylemek değil, müzik eğitimini almak, konservatuvar öncesi hazırlığı niteliğindedir” dedi.  
Karşıyaka Çocuk Korosuna katılmak isteyeler 0 544 7351912 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirler.
İLK ÇALIŞMADAN BİR ŞARKI DİNLEMEK İSTERSENİZ LİNKİ TIKLAYINIZ:
https://www.karsiyakahaber.com/webtv/muzik/karsiyaka-cocuk-korosu-yeni-sezonu-acti/137

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki iki aile kavgasında altı yaralı
Sonraki Haber Alaçatı kortlarında Karşıyaka rüzgarı esti, Kesal birinci oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?