ANA SAYFA > SPOR > Alaçatı kortlarında Karşıyaka rüzgarı esti, Kesal birinci oldu

Alaçatı kortlarında Karşıyaka rüzgarı esti, Kesal birinci oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alaçatı kortlarında Karşıyaka rüzgarı esti, Kesal birinci oldu

Alaçatı 14 Yaş Hafta sonu Turnuvası bugün sona erdi.

Perşembe günü başlayan ve büyük bir mücadeleye sahne olan turnuvada Karşıyakalı sporcular başarılı oldu. Ağrı’da İzmir’i tek başına temsil eden ve madalya ile dönen Karşıyakalı Miray Müge Kesal bu kez Alaçatı’da şampiyon olarak kürsünün en üst basamağına çıktı.
Erkeklerde 34, kızlarda 36 sporcunun yarıştığı turnuvada kadınlarda birinciliğini, Miray Müge Kesal zorlu bir mücadele sonrasında kazanmayı başardı. Erkeklerde birinciliği Samim Filiz elde etti.

Miray Müge Kesal grup maçlarının ardından antrenman arkadaşı olan Karşıyaka Tenis Kulübü sporcusu Alin Şanlı ile finalde karşılaştı. İlk seti 5-1 geriden gelerek 7-5 kazan Miray, 2. Sette arkadaşının hafif bir sakatlık yaşamasının da etkisi ile 6-0 lık bir sonuçla birincilik elde etti. Alin Şanlı turnuvayı 2. olarak tamamladı. Kadınlarda dereceye giren tenisçiler madalyalarını kulüp başkanı Celal Özüdoğru'dan aldılar.
Erkeklerde finalini Karşıyaka Tenis Kulübünün sporcuları oynadı. Samim Filiz, rakibi yine Karşıyaka Tenis Kulübünden Kuzey Uğurcan ‘ı 6-1 ve 6-2 lik skorlarla yenmeyi başardı ve 14 Yaş Alaçatı Hafta sonu Turnuvasında Erkeklerde  birincisi oldu, ikinciliğ, Kuzey Uğurcan aldı.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çocuk Korosu yeni dönem çalışmalarına başladı
Sonraki Haber Karşıyaka ligdeki ilk galibiyetini Karabük'te aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?