ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Çocuk Korosu ilk konserini verdi

Karşıyaka Çocuk Korosu ilk konserini verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çocuk Korosu ilk konserini verdi

Karşıyaka Sanat Derneği ile Bostanlıspor’un ortak projesi olan ve Karşıyaka’nın ilk çocuk korosu unvanını taşıyan Karşıyaka Çocuk Korosu ilk konserini başarılı bir şekilde verdi.

Karşıyaka Belediyesi’nin şehrin belirli sokaklarında mahalle halkına yönelik yaptığı etkinliklerde yer alan Karşıyaka Çocuk Korosu yönetici ve şef Mehtap Gönüldaş’ın idaresinde günün şarkılarından oluşan repertuvarıyla ilk konserini başarılı olarak verdi. Mini konserde büyük beğeni kazanmalarının ve alkışların kendilerine büyük moral olduğunu ifade eden Karşıyaka Sanat Derneği yöneticisi ve Karşıyaka Çocuk Korosu şefi Mehtap Gönüldaş, “Korona virüs önlemleri ve okul durumu nedeniyle tam kadro olamadık. Ancak herkesin beğendiği bir konsere imza atmak bizleri son derece mutlu etti. Gelecek için daha da moral ve şevk verdi. Koromuzu gelecek yeni çocuklarımızla güçlendirerek Karşıyaka’nın belirli bölgelerinde ve davet almamız halinde yurt içi ve yurt dışında konserlere götürmeyi amaçlıyoruz” dedi. 
Videosunu izlemek için: 
http://https://www.karsiyakahaber.com/webtv/muzik/karsiyaka-cocuk-korosu-ilk-konserini-verdi/133

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Online kurslarda öğrendikleriyle sergi açtılar
Sonraki Haber Ahmet Diker'in annesi vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?