ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka CHP'de imza sayısı 150 oldu...

Karşıyaka CHP'de imza sayısı 150 oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka CHP'de imza sayısı 150 oldu...

Karşıyaka'da olağanüstü ilçe kongresi için 150 delege imza verdi. Karşıyaka eski İlçe Başkanı Adnan Alabay'ın cezaevine girmesiyle atanan Ali Karaege'ye karşı başlatılan imza kampanyası devam ediyor.

Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı Cevat Durak'ın yanısıra Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Sumru Karaer, Selahattin Balta, CHP Çiğli belediye başkan aday adayı Birol Soylu, Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı, belediye meclisi eski üyesi Av. Günsel Sağlam, Kent Konseyi eski başkanı, Belediye Meclisi eski üyesi Rıfat Özer ve Sema Tunç'un da destek verdiği imza hareketinde hedef 201'i bulmak.
İmzacılar, ilçede Demokratik Taban Hareketi'ni yürüten Cihan Türsen'in desteğini alma peşinde. Ancak Türsen ve ekibi, Alabay'a iade-i itibar olarak gördükleri bu çıkışı, bireysel buldukları için şimdilik temkinli.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise belediyeyi bu tartışmaların dışında tutuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar, pazar gezmesinde Fikri Altay Mahallesi'ndeydi...
Sonraki Haber Karşıyaka'da güneş tarlası açılıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?