ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Çarşı’dan Fatih Diniz açıklaması

Karşıyaka Çarşı’dan Fatih Diniz açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Karşıyaka Çarşı’dan Fatih Diniz açıklaması

Karşıyaka Spor Kulübü taraftar grubu Karşıyaka Çarşı, dün yapılan Olağanüstü Kongre’de Fatih Diniz’in başkanlığa seçilmesinin ardından resmi sitesinde bir açıklama yaptı.

Çarşı’nın sitesinden yapılan açıklamada “29 Aralık 2015 tarihinde yapılan Olağanüstü Kongrede 362 oy alan Fatih Diniz ve Yönetimi Karşıyaka Spor Kulübü’nü yönetmek üzere seçildi. Diğer tarafta Mutlu Altuğ ve yönetimi 356 oy aldı. Karşıyaka Çarşı Grubu olarak belirtmeliyiz ki, Fatih Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Ne olursa olsun her zaman desteğimiz sürecek...” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın başlığına yerleştirilen görsel’de yer alan “Son sözü her zaman ÇARŞI söyler” ifadesi de dikkatleri çekti.

Mutlu Altuğ’a teşekkür

Karşıyaka Çarşı ayrıca başka bir açıklama daha yayınlayarak kongrede başkanlık için yarışan Mutlu Altuğ ve Yönetimi’ne de teşekkür etti. Altuğ’a teşekkür mesajında şu ifadeler yer aldı; “Dün gece yapılan Olağanüstü Genel Kurulumuz Fatih Diniz başkanlığında oluşan yönetimin kulübün başına geçmesine karar verildi. Ciddi anlamda sıkıntıların çok olduğu bir dönemde aday olmak hiç kolay değil. Bu kadar borç, düşme potasında bulunan futbol takımımız, kaçan futbolculara rağmen elini taşın altına koyan Mutlu Altuğ ve yönetimine ayrıca teşekkür ederiz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aralık ayı SAMEKS verileri İzmir’de açıklandı
Sonraki Haber Cihan Büyükoral:''Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?