ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Çarşı'dan çok sert açıklama...

Karşıyaka Çarşı'dan çok sert açıklama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı'dan çok sert açıklama...

Karşıyaka Çarşı Grubu resmi sitesinden açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

“ MEYDAN BOŞ MU SANDIN ? ”
Basına çıkıp, sanki her güzel şeyin mimarı senmişsin, her olumsuz şeyin de geçmiş yönetimlerin kabahati olduğu ve telafisini yapıyormuşsun gibi ucuz pehlivanlık yapmak bir tek sana yakışıyor.
Kendi stadımızda oynamak en büyük hayalimiz.
Ama bizim hayalimiz butik stad yerine, UEFA standartlarında, önümüzdeki yıllarda başka stad ihtiyacımızın doğmayacağı bir stadyumdu.
Politikacılar (o parti bu parti ayrımı yapmıyoruz, tüm siyasiler) yüzünden semt stadımızın iyileştirilmesine eyvallah dedik.
Sen şimdi sanki sayende stad yapılıyormuş da, Karşıyaka kurtulmuş gibi hava yaratarak şov yapamazsın.
Tesis dediğin para !
Gücümüz var derken, transfer yasağını kaldırmak için küstürdüğün adamın bağışlarından medet umarken, niye bu gücünü kullanmadın.
Basına kilolarca laf verirken, “transfer yasağını kaldırmak için çok çaba sarf ettik” derken, o yasak kalksın diye para veren Erdal ACAR’ı basın yoluyla refüze ettiğini düşünmedin mi, yüzün kızarmadı mı ?
“Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler”.
Sadece bizim yol vermemizle oturduğun koltuktan, hiçbir emek ve katkın olmayan basketbol şampiyonluğunu sahiplenmek, bir önceki Kulüp başkanını ,şube başkanı ve yönetimini anmamak sadece sana yakışırdı, bravo onu da demişsin !
Yıllardır aynı maddi sorunlarla uğraşan, kapı kapı dolaşıp 3 kuruş maddi katkı arayan başkanlar son dakikaya kadar sorunlara çözüm üretmeye çalışırken, 15.000 milyon TL. veren bağışçıyı kaçıran başkan olarak, hangi yüzle ”Devre arasında transfer yasağı gelecek” diyebiliyorsun.
Sen bu parayı bulmaya, transfer yasağı getirtmemeye, içerdeki futbolcuları elinde tutmaya ve takviye ihtiyacı varsa yapmaya MEC-BUR-SUN !
Bir tek adamın bağışları ve ağırlığıyla kurulan bu takımın, tüm ihtiyaçlarını, primlerini sen mi karşılayacaksın da, şampiyonluk maratonunda hem takımın hem taraftarın heyecanını ayakta tutacaksın.
Daha yolun başında taraftarla ters düştün, yönetiminde çatlak verdin, bağışçını rencide ettin ama sanki hiçbir şey yokmuş gibi, kendi reklamını yapmak için gazetelere poz veriyorsun.
Ama biz sana rol çaldırmayacağız.
O koltuk sana yakışmadı ! İneceksin, gideceksin ! Bir daha kulübün önünden geçmeyeceksin.
Biz haftaya Bolu’da maçtayız.
Tesis olsun olmasın Şampiyon yapacağımız takımın yanında olacak, kimin yanında kimin karşısında olduğumuzu haykıracağız. Bekleriz !
KARŞIYAKA ÇARŞI GURUBU
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da gergin bekleyiş...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka galibiyetle start verdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?