ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Çarşı: Bu müdürü semtimizde istemiyoruz

Karşıyaka Çarşı: Bu müdürü semtimizde istemiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı: Bu müdürü semtimizde istemiyoruz

Karşıyaka'da andımız okumak isteyen öğrencilerini "Dingonun ahırı mı burası" sözleriyle azarlayarak tüm kesimlerin tepkisini üzerine çeken okul müdürüne, Karşıyaka Çarşı grubu da tepki gösterdi. Karşıyaka Çarşı'nın resmi sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

"Bilindiği üzere geçen hafta okullar açıldı. İlk hafta semtimizde bir okulda eğitim gören öğrenci kardeşlerimizden bazıları ilk hafta sistemdeki değişikliklerden memnun olmadıklarını "Andımız" okuyarak göstermek istedi. Ancak o okulun müdürü "Kendinize gelin. Devletin kurumunun işleyişini kimse bozamaz" şeklinde tepkide bulunmuş.Muhtemelen müdür nerede yaşadığını yada nerede çalıştığını unutmuş.Ülkemizin en çok birlik ve beraberliği ihtiyacı olduğu şu günlerde 1933 senesinden bu yana okunan ve gerçekten gençlerimiz için temel teşkil edecek bir andın bu kadar korkutucu olması bize çok garip geldi.Bir eğitimcinin bu şekilde yaklaşımı ne öğrencilerine ne de kendisine birşey kazandırır.Ne yaptığından habersiz olan ve hiçbir canlıyı eğitemeyeceğine kanaat getirdiğimiz bu insanın mevcut görevinden alınmasını ilgili makamlardan Karşıyakalılar olarak rica ediyoruz.Bu konudaki bir davranışın sadece Karşıyaka'da değil tüm Türkiye'de gerçekleşmemesini diliyoruz.

Karşıyaka Çarşı Grubu"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir Gençlik Kolları başkanından ''Andımız'' açıklaması
Sonraki Haber Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde Tarihi Dönemeç

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?