ANA SAYFA > SPOR > KARŞIYAKA CAFERCAN İLE ANLAŞTI, SÖZLEŞMESİ FESH OLDU

KARŞIYAKA CAFERCAN İLE ANLAŞTI, SÖZLEŞMESİ FESH OLDU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA CAFERCAN İLE ANLAŞTI, SÖZLEŞMESİ FESH OLDU

Karşıyaka Spor Kulübü'nde futbolcular arasındaki transferlerde sürprizler yaşanmaya başlandı. İç transferde anlaşılan futbolcular son anda pürüzler çıkarıp, yönetimi zor durumda bıraktı.

Karşıyaka'nın talip olduğu Florin Cernat'ın pazar günü kulübün davetlisi olarak eşiyle Çeşme'ye geleceği açıklandı. Rumen yıldızla pazartesi günü masaya oturacak. Fethiyesporlu orta saha oyuncusu Onur Okan ve 1461 Trabzonlu sağ açık Mehmet Sıddık'la temasların sürdüğü ifade edildi.
İç transferde altyapıdan yetişen Erdi ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Sezon içinde çapraz bağ ameliyatı geçiren genç futbolcunun yönetimle pazarlık yapmadan imza attı. Dün yapılan görüşmede anlaşma sağladığı Ahmet Arı da son anda pürüz çıktı. Toplam rakamda uzlaşmaya varılmasına rağmen oyuncunun istediği peşinat ve garanti paranın yüksek olması yönetimi geri adım attırdı.
Teknik direktör Yusuf Şimşek'in, "Takımda kalırsa önümüzdeki sezon en iyi transferim olur" dediği Cafercan'la ise ipler koptu. Parasını alamadığı için TFF'ye başvuran futbolcuyla masaya oturan yönetim alacakları baki kalmak koşuluyla sözleşmeyi feshetti. Devre arasında 50 bin TL bonservisle alınan Cafercan bonservisini bedelsiz aldı.
Futbol şube yöneticileri, sözleşmeleri devam eden Mehmet Yiğit ve Can Erdem'le görüşerek ücretlerini artırdı. Yıllık 500 bin TL isteyen Burak'tan geri dönüş olmadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NDE 5.KEZ MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞANDI
Sonraki Haber KONAK BELEDİYESPOR KADIN FUTBOL TAKIMININ OLASI RAKİPLERİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?