ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Büyükçekmece’ye şans tanımadı

Karşıyaka Büyükçekmece’ye şans tanımadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Büyükçekmece’ye şans tanımadı

SigortaShop Kadınlar Voleybol 1. Liginde zirve mücadelesi yapan Karşıyaka, evinde Büyükçekmece’yi 3-0 ile geçti.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanan Karşıyaka-Büyükçekmece Voleybol Akademisi karşılaşmasında zaman zaman heyecan doruk noktaya çıktı.
İlk sette heyecanlı oyunda iki ekipte seti kazanmak için varını yoğunu sahaya koydu, sonuçta ev sahibi Karşıyaka seti 25-23 alarak 1-0 öne geçti.
İkinci sete iyi başlayan Karşıyaka 3 sayılık farkı 9-6 ile yakaladı ve aradaki fark 20-13’e de 7 sayıya çıktı. 23-16’dan sonra rakibine 4 sayı veren Karşıyaka seti 25-20 aldı. Durum 2-0 oldu.
Son sete konuk Büyükçekmece Voleybol Akademisi etkili başladı ve 5-2 öne geçerek 3 fark yakaladı. Karşıyaka 5-5 ile skoru eşitledi.  7-6’da da öne geçti. 9-9’dan sonra 12-10 ile teknik molaya önde giren taraf Karşıyaka’ydı. Mola sonrası 5 sayı bulan Karşıyaka rakibine 17-12’de mola aldırdı. Molanın ardından 2 sayı bularak farkı üçe indiren konuk ekip 20-14 geriye düşünce ikinci molasını da kullandı. 22-14’den sonra alınan karşılıklı üçer sayı setin ve maçın sonucunu ilan etti. 25-17 ile setten önde ayrılan Kaf Kaf maçı 3-0 kazandı. 
Karşıyakalı kızlar bu galibiyetle birlikte "galibiyet serisi"ni 10 maça çıkardı.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer: Bekir Coşkun'un adını ve savunduğu değerleri unutturmayacağız
Sonraki Haber STK Başkan ve yöneticileri Müftü Gürler'i ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?