ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Büyükçekmece'de mutlu...

Karşıyaka Büyükçekmece'de mutlu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Büyükçekmece'de mutlu...

SigortaShop Kadınlar Voleybol 1.Ligi’nde Karşıyaka kadın voleybol takımı deplasmanda mutlu oldu: 3-1.

Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk seti çekişmeye sahne oldu. Karşıyaka ev sahibi Büyükçekmece Voleybol Akademi önünde teknik molaya 12-10 geride girdi. Ev sahibi ekibin sürekli atak oynadığı ve daha az hata yaptığı bu seti Karşıyaka 25-20 kaybederek 1-0 geriye düştü.
İkinci sette daha dikkatli olan Kaf Kaf, yine çekişmeye sahne olan sette teknik molaya yine 2 sayı geride gitti. Teknik mola sonrası toparlanan yeşil kırmızılılar geri dönüşle seti 25-22 alarak, durumu 1-1'e getirdi. 
Karşıyaka 3. sette daha etkili bir oyun ortaya koyarak daha az hata yaptı ve 12-7 önde girdiği teknik moladan sonra seti 7 sayı farkla 25-18 alarak 2-1 öne geçti. 
4. set yine nefesleri kesti. 12-10 teknik molaya önde giren Karşıyaka Büyükçekmece önünde zaman zaman zorlanıp geriye de düşmesine karşın yılmadı ve seti 26-24, maçı da 3-1 kazanmasını bildi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir kuraklıkla mücadele ve bilinçli tarım için enstitü kuruyor
Sonraki Haber Kızılay Karşıyaka Şubesi gün boyu hizmet dağıttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?