ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Buca deplasmanında

Karşıyaka, Buca deplasmanında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Buca deplasmanında

Ptt 1'inci Lig'de play off hesapları yapan Karşıyaka düşme hattında yer alan Bucaspor ile yarın Buca Arena'da kozlarını paylaşacak.

Saat 19.00'da başlayacak zorlu doksan dakika TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Ev sahibi Bucaspor'da kadro dışı kalan Erkan ve Civar forma giyemeyecek, sol ayak bileğinden sakatlığı bulunan Mehmet İncebacak'ın durumu maç saati netleşecek.

Karşıyaka'da cezalı Ramazan ve dalağında büyüme olan Can derbide yok. Kasığında ödem tespit edilen Mehmet Ayaz'ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Karşılaşmanın bilet fiyatları kale arkaları 2, maraton 3, kapalı 7.5 ve VIP tribünü 25 TL olarak belirlendi.

Son iki maçını kaybeden Bucaspor'da Teknik Direktörü Mustafa Bahadır, Karşıyaka'yı yenerek kötü gidişe son vereceklerini söyledi. Genç çalıştırıcı, "Derbiler çıkış yakalamak için büyük fırsat. Taraftarımızın desteği ile sahadan 3 puanla ayrılacağız" dedi. Karşıyaka teknik sorumlu Ayhan Akman ise iki takımı da zor bir 90 dakikanın beklediğini söyledi. Son 8 haftaya play off hattının 4 puan gerisinde girdiklerini hatırlatan Akman, "Puan kaybına tahammülümüz yok. Hatasız oynayıp kazanmak istiyoruz" diye konuştu. Derbi öncesi Bucaspor 24 puanla 16. sırada yer alırken, 39 puana sahip Karşıyaka 8. basamakta bulunuyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'e gelen turist sayısı yüzde 20 azaldı
Sonraki Haber Türkiye Liselerarası proje yarışması başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?