ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Boğazici Koleji ile işbirliği yaptı

Karşıyaka Boğazici Koleji ile işbirliği yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Boğazici Koleji ile işbirliği yaptı

Karşıyaka Spor Kulübü ve Boğaziçi Koleji, altyapı sporcuları, spor okulları ve okul takımları ile ilgili stratejik işbirliğine gitti.

Düzenlenen imza töreninde Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı ile Boğaziçi Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Erdoğan, basketbol ve voleybol altyapı öğrencilerine burs sağlayacak işbirliğine imza attı.
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı’nın imza törenindeki şu açıklamayı yaptı:
“Boğaziçi Koleji ve Karşıyaka Spor Kulübü, altyapı sporcuları, spor okulları ve okul takımları ile ilgili stratejik işbirliğine gidiyorlar. Boğaziçi Koleji’ne bu işbirliği sürecinde göstermiş olduğu yakınlık için çok teşekkür ediyoruz. 40’a yakın öğrenci bursu ile kulübümüzü destekliyorlar. Okul sahibimiz Hidayet hocama çok teşekkür ediyorum. Umarım bu işbirliği giderek büyüyecek ve hem altyapımızdaki öğrenciler hem okul takımlarındaki öğrencilerimiz ileride çok büyük başarılara imza atacak. Biz bugün bunun temelini attık şimdilik. Bu işbirliğinin çok büyümesini ve büyük bir çınara dönüşmesini umuyoruz.”
Boğaziçi Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Erdoğan, imza töreninde şöyle konuştu:
“Karşıyaka Spor Kulübü, İzmir’in bir markası. Karşıyaka Spor Kulübü’nün başarılarıyla biz de gurur duyuyoruz. Boğaziçi Koleji'de İzmir’in bir markası. Türkiye genelinde 65 şubesi olan okullarımızın merkezi İzmir Bayraklı’dır. Bu nedenle İzmir’in kulübü olan Karşıyaka Spor Kulübü ile İzmir’den çıkan Boğaziçi Koleji’nin işbirliğini önemsiyoruz. Karşıyaka Spor Kulübü’nden gelen basketbolcu ve voleybolcu öğrencilerimize burs veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Toros: Düştüğümüz yerden kalkacağız
Sonraki Haber Estetik Müdahalelerde Uzman Eli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?