ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor’dan dev hamle…

Karşıyaka Belediyespor’dan dev hamle…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor’dan dev hamle…

Karşıyaka Belediyesi, sporda marka kent yaratma hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Karşıyaka Belediyespor’u yeniden yapılandırarak, branşlaşmaya gitti.

Geçmiş dönem belediye başkanı Cevat Durak’ın “KSK ve Karşıyaka’daki amatör spor kulüplerine rakip olamayız” diyerek 3’e düşürdüğü branş sayısı yeni dönemde 15’e çıktı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüaseyin MutluBaşkan Akpınar, “Karşıyakamızı sadece ana branşların değil, her branşta sporun başkenti yapacağız” dedi.

Basketbol, voleybol ve futbol branşlarıyla hizmet veren kulüp; cimnastik, judo, okçuluk, engelli bocce, satranç, kort tenisi, masa tenisi, otomobil sporları, paintball, yüzme ve halk oyunları branşlarında da faaliyet göstermeye başladı. Hentbolde takım kurularak bölgesel lige girildi. Eskrim ve bisiklet branşlarının oluşturulması için de çalışma başlatıldı.

Her yaşta ve her branşta sporun desteklemek ve yaygınlaştırmak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Göreve geldiğimizde, Karşıyakamızı sporda marka kent haline getirme sözü vermiştik. Bir yıl gibi kısa bir sürede yaptığımız çalışma ve yatırımlarla sözümüzün arkasında durduk. Kulübümüzün tesislerinin yenilenmesi, formalar ve malzemeler için 1 milyon liralık yatırım yaptık. Halk oyunları ekibimiz için çeşitli yörelere ait 800 kostüm satın aldık. Karşıyaka Belediyespor ile her branşta markalaşmaya, yıldız takım ve sporcularla kentimizin adını duyurmaya devam edeceğiz. Hem ana hem alternatif branşlarda sporun başkenti olacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan Kuban'a 18 fark!..
Sonraki Haber Egemen’e doğum günü partisi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?