ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor potada kaybetti

Karşıyaka Belediyespor potada kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor potada kaybetti

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubunda mücadele eden Karşıyaka Belediyespor, kendi evinde İlkler Şehri Uşak karşısında beklenmedik bir yenilgi aldı: 76-63.

Karşıyaka Zühtü Işıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya konuk İlkler Şehri Uşak ekibi iyi başladı ve 10 sayı önde geçerek periyot sonunda da skoru 28-18’e çıkardı.
İkinci periyotta daha dikkatli olan Mete Babaoğlu’nun öğrencileri aradaki farkı bir baskete kadar indirdi ve devre de 42-40 Uşak lehine sona erdi.
3. Periyotta konuk ekip etkili bir oyun çıkarınca Karşıyaka Belediyesi karşı koyamadı ve fark yeniden açıldı bu kez Uşak 14 sayı öne geçti: 64-50.
Son çeyrekte başabaş mücadele sonunda ev sahibi ekip farkı kapatamayınca İlkler Şehri Uşak Karşıyaka deplasmanında 76-63’lük galibiyetle ayrıldı.
Karşıyaka Belediyespor’un böylelikle 9. Maçta 4. Yenilgisi geldi. Karşıyaka Belediyespor da Ali Umut Aydın 21, Hakan Çakır 14, Kaan Uygar 13 sayı ile çift haneleri gören oyuncular oldu. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediye Karşıyaka 3 periyot önde gitti, kaybetti!
Sonraki Haber Bostanlıspor oryantiringe yine damgasını vurdu!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?