ANA SAYFA > SPOR > Bornova Belediye Karşıyaka 3 periyot önde gitti, kaybetti!

Bornova Belediye Karşıyaka 3 periyot önde gitti, kaybetti!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Belediye Karşıyaka 3 periyot önde gitti, kaybetti!

Türkiye Basketbol Liginde antrenör ve yabancı oyuncularını değiştirilmesine karşın yenilgiler zincirine son veremeyen Bornova Belediye Karşıyaka bu kez de Yalova’da uzun süre önde götürdüğü maçı kaybetti.

Yalova Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya, yeni gelen iki yabancısının sayılarıyla başlayan ve bu periyodu da 7 sayı farkla 27-20 önde tamamlayan Bornova Belediyesi Karşıyaka, başabaş geçen ikinci periyot sonunda da etkili oldu ve soyunma odasına da 44-39 önde gitti.
3. Periyotun başındaki etkisini süreler geçtikçe azaltan Bornova Belediyesi Karşıyaka karşısında İnanç Mert Hotamış ve Melih Kapucu ile etkili olan ev sahibi Yalova Semt 77, farkı periyot sonunda bir baskete indirdi: 58-60.
Oytunun final bölümünde ev sahibi Yalova üstün bir oyun sergileyince Bornova Belediyesi Karşıyaka için yenilgi kaçınılmaz oldu: 84-79.
Karşılaşmada konuk ekip Bornova’da yabancılardan 39 dakika 15 saniye oyunda kalan Troy Chissell Franklin 22 sayı, 13 asit ile oynadı. Brandon Karl Huffman oyunda kaldığı 31.16’da 20 sayı üretti.
Maçın en skorer ismi Yalova’dan İnanç Mert Hotamış oldu ve 28 sayı üretti.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Selahaddin Dinçel: Devamı gelecek...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor potada kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?