ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor, İzmir Büyükşehir’e fark yaptı

Karşıyaka Belediyespor, İzmir Büyükşehir’e fark yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor, İzmir Büyükşehir’e fark yaptı

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligindeki günün derbisinde Karşıyaka Belediyespor İzmir Büyükşehir Belediyespor’a 15 fark yaptı: 83-68.

Örnekköy Zühtü Işıl Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Karşıyaka ilk periyodu 22-15 önde tamamladı. Devre sonunda da farkı 13 sayıya çıkaran Karşıyaka Belediyespor, soyunma odasına 46-33 mutlu gitti.
İzmir Büyükşehir Belediyespor 3. Çeyrekte savunmasını sertleştirmeye çalışsa da Karşıyaka Belediyespor’a karşılık veremedi ve çeyrek sonunda fark 15 sayıya çıktı: 69-54.
Karşıyaka Belediyespor son çeyrekte farkı korudu ve maçı 83-68 kazanarak maç fazlalığıyla 2. Sıraya yerleşti. İzmir Büyükşehir Belediyespor ise 12. Sırada kaldı. 
Karşıyaka Belediyespor deplasmandaki ilk maçı da 93-89 kazanmıştı. 
Karşıyaka Belediyespor’da Efe Yurtlu 15, Kılıçaslan Şenkahya 13, Çağatay Özkan, İnanç Mert Hotamış, Ali Efe Barış 10’ar sayıyla oynadı. Çift lisansla Pınar Karşıyaka A Takımında da yer alan Adem Bona 99 dakika 32 saniye sahada yer aldığı maçta sayı kaydedemedi. 
İzmir Büyükşehir Belediyespor’da Hasan Özaytabak 21, Arda Korkmaz 18, Tolga Kanmaz 11 sayı ile oynadı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avni Erboy, bir kez daha TMOK Fair Play Komisyonu'na seçildi
Sonraki Haber Dr. Bülent Zeren anılıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?