ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor baskette ilk maçını kaybetti...

Karşıyaka Belediyespor baskette ilk maçını kaybetti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor baskette ilk maçını kaybetti...

Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne katılan ve ilk maçına da bugün Bornova'da çıkan Karşıyaka Belediyespor, yeniden yapılanan Ege Üniversitesi'ne uzatmada 77-73 yenildi.

Ege Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan ve Ege Üniversitesi Rektörü, aynı zamanda takımın lisanslı oyuncusu olan Prof. Dr. Necdet Budak'ın da öğrencilerle birlikte izlediği maçın ilk periyotunu 18-10 önde geçen Ege Üniversitesi, devre sonunu da 33-29 lehine tamamladı. 
3. periyottaki mücadeleyi önde tamamlayıp 51-44 öne fırlayan Ege Üniversitesi karşısında Karşıyaka Belediyespor final bölümünde etkili oynadı ve rakibini yakalayıp normal süreyi 64-64 berabere tamamlayıp, maçı uzatmaya taşıdı.
Uzatma bölümünde Karşıyaka Belediyespor zaman zaman tıop kaybı yaşadı. EGe Üniversitesi de son atakla maçı 77-73 kazanarak lige galibiyetle girdi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 3.Bitlis Günleri 25-28 Ekim'de Karşıyaka’da...
Sonraki Haber İYİ Parti Karşıyaka'da şok iddia ve istifa!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?