ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi’nden amatöre can suyu

Karşıyaka Belediyesi’nden amatöre can suyu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi’nden amatöre can suyu

Her branşta spora ve sporcuya yönelik önemli çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, alt liglerde ter dökerek ilçeyi temsil eden amatör spor kulüplerini unutmadı.

Yeni sezonda kulüplerin malzeme eksiklerini gideren belediye, kulüplere yaklaşık 100 bin liralık maddi yardımda da bulundu. Başkan Akpınar “Her alanda spora destek vereceğiz” dedi.

DESTEK ÇEKLERİ DAĞITILDI

Yeni sezon ile birlikte amatör spor kulüplerine maddi ve ayni yardımlarını sürdüren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda kulüp temsilcileri ile bir araya geldi. Karşıyaka Spor Kulübü, Karşıyaka Engelliler Basketbol Takımı ve 18 amatör kulübe yaklaşık 100 bin lira tutarında maddi destek çekleri dağıtıldı. Kulüplerin malzeme eksikleri de yine belediye tarafından giderildi.

“HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”

Karşıyaka’da sporun her branşıyla ilgilenen, sporu seven çok geniş bir kesim olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Belediye olarak amatör spor kulüpleriyle işbirliği içinde olmak ve desteklemek gibi asli bir görevimiz var. Amatör kulüplerin ne kadar zor şartlarda ayakta durduğunu biliyoruz. Destek olmak için var gücümüzle çalışacağız, maddi manevi, yasaların bize verdiği imkanlar dahilinde yanınızda olacağız. Karşıyaka’yı spor kenti olarak markalaştıracağız” dedi.

SPORCU FABRİKASIYIZ

Başkan Akpınar, “Belediye Spor Kulübü bünyemizdeki branş sayısını 3’ten 17’ye çıkardık. Zühtü Işıl ve Muharrem Candaş gibi yeni salonlar ve spor alanları yarattık. Ralli, Tekvando, Judo, Okçuluk gibi branşlarda Türkiye ve Dünya şampiyonlukları kazandık. Çok yetenekli gençlerimiz de amatör kulüplerde yetişiyor. Böyle sporcu fabrikası olan ilçede başarı sorunu yaşanmamalı. Ciddi bir işbirliği ile sorunları aşacağımızdan eminim. Dayanışmayı sistematik hale getirirsek sportif başarıyı da çok kısa sürede yakalarız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da 2017’de de yatırım rekoru kırılacak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya para cezası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?