ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyesi'nde masa tenisi heyecanı...

Karşıyaka Belediyesi'nde masa tenisi heyecanı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nde masa tenisi heyecanı...

Karşıyaka Belediyesi, çalışanlarını spora teşvik etmek ve sosyal ilişkileri güçlendirmek amacıyla düzenlediği “Masa Tenisi Turnuvası” sona erdi.

Muharrem Candaş Spor Salonu’nda iki gün süren turnuva sonunda, Erkekler ve Genel Klasman’da Fen İşleri Müdürlüğü’nden Murat Tahtacıoğlu,bayanlarda da Destek Hizmetler Müdürlüğü’nden Pınar Güler birinci oldu. Dereceye giren katılımcılara törenle madalya ve kupalarını Spor İşleri Müdürü Gürcan Aşkın verdi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Örnek bir organizasyona imza atan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepsini kutluyorum. Personelimiz arasındaki birlik ve dayanışma ruhunu geliştirmek, sportif faaliyetleri özendirmek amacıyla farklı branşlarda turnuvalar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Khimik engelini aştı
Sonraki Haber Konserin geliri Karşıyaka'nın Filizleri'ne...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?