ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi'nde devir teslim yapıldı...

Karşıyaka Belediyesi'nde devir teslim yapıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nde devir teslim yapıldı...

Karşıyaka Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Cemil Tugay, Hüseyin Mutlu Akpınar'dan görevini resmen devraldı.

Karşıyaka İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra, Karşıyaka Belediye Meclisine seçilen ve mazbatalarını alan Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte Karşıyaka Belediyesine giden Dr. Cemil Tugay'ı başkanlık makamında kapıda karşılayan eski başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, "hoşgeldiniz" dedi.
Yanında eşi Öznur Tugay olduğu halde, başkanlık makamına Hüseyin Mutlu Akpınar ile birlikte giden Dr. Cemil Tugay'ın heyecanlı olduğu gözden kaçmadı. Başbaşa sohbet ettikten sonra Hüseyin Mutlu Akpınar başkanlık devir teslimiyle ilgili belgeyi imzaladı ve "Bir CHP'liden aldığım, 5 yıl başarıyla sürdürdüğüm başkanlık görevimi yine bir CHP'liye gönül rahatlılığı içinde teslim ediyorum" dedi.
Karşıyaka Belediye Başkanlığına resmen başlayan Dr. Cemil Tugay, "CHP bir beledşiye başkanından bayrağı teslim alıyorum. Başkanımız bayrağımızı 5 yıl çok iyi temsil etti. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekklür ediyorum. Ben de bayrağı 5 yıl sonunda yine bir CHP'liye teslim etmek istiyorum" dedi.

www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Dr. Cemil Tugay mazbatasını aldı
Sonraki Haber Karşıyaka Play-Off yarışını bırakmıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?