ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi'nde bayram yemeği...

Karşıyaka Belediyesi'nde bayram yemeği...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nde bayram yemeği...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Kurban Bayramı öncesi Örnekköy Şantiye Tesisleri'nde kurulan bayram sofrasında 2 binin üzerinde belediye personeli, bürokratlar ile CHP ve AK Partili meclis üyeleri de bir araya geldi. Başkan Akpınar "Biz büyük bir aileyiz. Karşıyakamızı birlikte yöneteceğiz" dedi.

Hayata geçirdiği sosyal ve kültürel projelerle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, Kurban Bayramı'nı tek yürek olarak kutladı. Şantiye Tesisleri'nde kurulan bayram sofrasında; Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, başkan yardımcıları, birim müdürleri, CHP ve Ak Partili meclis üyeleri ile tüm birimlerde çalışan 2 bin belediye personeli bir araya geldi.
Bayramlaşma törenine katılanlara kavurma, pilav, salata ve tatlı ikram edildi. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar da sofraya çalışma arkadaşları ile birlikte oturdu. Belediye personeliyle bir süre sohbet eden Başkan Akpınar, Karşıyaka Belediyesi'nde iş barışının sağlandığını, statü ayrımının hissedilmediğini ve tüm çalışanların kendilerini mutlu hissetmesinin, hizmetlere de olumlu yansıdığını söyledi. Yemek sonrasında ise tüm çalışanlarla birlikte "Aile Fotoğrafı" çektirildi. Sendika ve işçi temsilcileri de Başkan Akpınar'a çiçek vererek, teşekkür etti.
Kurban Bayramı'nın tüm ailelere mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Bayram sofrasında gösterdik ki; bu belediyede herkes bir, kimsenin kimseden farkı yok. Farkımız da bu dayanışmamız ve kardeşliğimiz olacak. İlk defa, taşeronu, memuru, sözleşmelisi, yöneticisi ve meclis üyeleriyle hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Çalışma performansımızı hiç düşürmeden, Karşıyakamıza ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu kenti birlikte yöneteceğiz çünkü biz ortak bir kaderi yaşıyoruz ve büyük bir aileyiz. Her günümüz bayram tadında geçsin. Sizlere, ailenize ve tüm Karşıyaka halkına mutlu bir bayram diliyorum" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Eskişehir Basket'i 8 farkla yendi
Sonraki Haber Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu, genel kurulu yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?