ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyesi Yıldız Erkek Hentbol Takımı liderliği bırakmadı

Karşıyaka Belediyesi Yıldız Erkek Hentbol Takımı liderliği bırakmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi Yıldız Erkek Hentbol Takımı liderliği bırakmadı

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun Ankara’da düzenlediği Yıldız Erkekler Ligi 2.Bölüm maçları tamamlandı.

Türkiye Hentbol Federasuonu tarafından alt yapılardan oyuncu yetiştirilmesine yönelik 2000 ve yukarı doğumlulardan oluşan (1999 doğumlu 2 sporcuyu kontenjan oynatabiliyor) 12 takımla tek devreli lig usulu, turnuva şeklinde düzenlenen Yıldız Erkekler Liginin 5,6,7 ve 8. hafta maçları Ankara'da oynandı.
Karşıyaka Belediyesi Hentbol Yıldız Takımı, Sakarya Belediyespor'u 35-25, Köyceğiz Belediyespor'u 29-11, Ankara Hentbol İhtisas'ı 28-10 ve Gümüşhane Belediyespor'u 36-20 yenerek liderliği elde etti.
Karşıyakalı hentbolcular, Mart ayında başlayacak olan ligin son bölümünü de zirvede tamamlayarak şampiyon olmayı hedefliyor.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka’da sporun her branşını destekliyor, yetenekli gençlerimize başarılı olma imkanı sunuyoruz. Hentbol da önem verdiğimiz branşlardan bir tanesi. Gençlerimizin elde ettiği galibiyetler göğsümüzü kabartıyor. Bir üst turda da hedefimiz başarı olacaktır” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolkar Genç Karşıyakalılar, Melikgazi’de uzatmada kaybetti
Sonraki Haber Altuğ Dilmaç’tan aşk şarkıları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?