ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi yeni yılı kutladı

Karşıyaka Belediyesi yeni yılı kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi yeni yılı kutladı

Yoğun ve tempolu bir dönemi geride bırakan Karşıyaka Belediyesi, yeni yılı erken kutladı. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ve iki bine yakın personel, Karşıyaka Spor Salonu'nda yılbaşı yemeğinde buluştu. Şarkılar, türküler söylendi, halaylar çekildi. Akpınar çalışanlarına "Biz büyük bir aileyiz" diye seslendi.

Karşıyaka Spor Salonu'ndaki yeni yıl kutlamasına Akpınar, eşi Zehra Akpınar, personel ile birlikte, muhtarlar, meclis üyeleri ve sendika temsilcilerinin de katıldı. Gecede Esen Şeyda ve Royal Band sahne aldı.
Yeni yıl pastası ile birlikte aile fotoğrafının da çekildiği kutlama gecesinde şarkılar, türküler söylendi, halaylar çekildi. Gönüllerince eğlenen belediye çalışanları, yeni yılı erken de olsa kutlamanın mutluluğunu yaşadı.
Başkan Akpınar da zaman zaman sahneye çıkıp personele eşlik etti.



Karşıyaka Belediyesi'nin dev bir aile olduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, geride kalan 9 aylık süreçte çok yoğun çalıştıklarını ve başarılı işlere imza attıklarını söyledi. Akpınar "Örnek gösterilen çalışmalara imza atıyoruz. Büyük bir ailenin fertleri olarak dayanışma, birlik ve beraberlik içindeyiz. Bugüne kadar hep sizin aranızda, yanınızda oldum, bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Garibanın, yetimin hakkını koruyarak görevimizi yapacağız. Sizler kazandığınız parayı kuruşuna kadar hak ediyorsunuz. Birlikte güçleneceğiz ve Karşıyakamızı hak ettiği güzelliklere kavuşturacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka İstanbul'da galibiyet arıyor
Sonraki Haber İZBAN'dan yılbaşı gecesi 6 ek sefer

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?