ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi yaz okulları final yaptı

Karşıyaka Belediyesi yaz okulları final yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi yaz okulları final yaptı

Karşıyaka Belediyesi tarafından, çocukları yaz aylarında kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle buluşturmak amacıyla düzenlenen yaz okulları, muhteşem bir törenle sona erdi. Kurslardan; 3 ayda 10 bin çocuk faydalandı. Başkan Akpınar, “Tüm çocuklarımızı kutluyorum. Gelecek yaz daha fazla branşta ve daha kalabalık olarak yine çocuklarımızla birlikte olacağız” dedi.

Karşıyaka Belediyesi tarafından yaz başında açılan yaz okullarının kapanış töreni, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın yanı sıra, aileler ve eğitmenlerin de katıldığı muhteşem buluşma, Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisiyle başladı. Başkan Akpınar’ın minik sporculara sertifikalarını da verdiği tören; yaz okullarında eğitim, spor ve eğlence dolu bir tatil geçiren miniklerin büyük coşkusuna sahne oldu. Minik jimnastikçilerin ve judocuların gösterileri, sevimli hayvanların kostümlü eğlence programları da salonu dolduranlardan büyük alkış aldı.
 
Yaz okulları kapsamında; basketbol, voleybol, futbol, yüzme, judo, satranç, okçuluk, jimnastik, tenis ve masa tenisi gibi 20'ye yakın branşta, 3 ayda, 10 bine yakın çocuğa spor yapma imkanı verildi. Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak düzenlenen İngilizce, drama, resim, ebru ve heykel kurslarından da yaklaşık 2 bin çocuk yararlandı.
 
Törende kurslara katılan yüzlerce çocukla bir araya gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Onlarca farklı branştaki kurslarımızla çocuklarımızın güzel bir tatil geçirmesini sağladık. Belediye olarak çocuklarımıza böyle bir hizmet sunmuş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Çocuklarımıza da bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyorum, hepsini tek tek kutluyorum. Siz anneler, babalar ve biz yerel yöneticiler, çocuklarımızın daha güzel bir kentte ve bu ülkede barış içinde, özgürce yaşayabilmeleri için çalışıyoruz. Önümüzdeki sene inşallah branş sayımızı artırarak, daha da kalabalık olarak yaz okullarımızı devam ettireceğiz. Her şey çocuklarımız için” dedi.
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar'dan 15 Temmuz şehidinin kabrine ziyareti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, komşu yolcusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?