ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi vezneleri hafta sonu açık olacak

Karşıyaka Belediyesi vezneleri hafta sonu açık olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi vezneleri hafta sonu açık olacak

Karşıyaka Belediyesi emlak, çevre ve temizlik vergilerinin 2. taksitinin son ödeme tarihinin 1 Aralık olması nedeniyle Karşıyakalıların mağduriyet yaşamaması için vezneleri hafta sonu da açık tutacak.

Karşıyaka Belediyesi, çevre ve temizlik vergilerinin 2. taksitini ödemek ve borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için hafta sonu mesai yapacak. Cumartesi ve pazar günü belediyenin vezneleri açık olacak.

YAPILANDIRMADA SON TARİH 1 ARALIK

11 Eylül 2014’de yürürlüğe giren 6552 sayılı kanunla yapılandırma başvurularını ekim ayının başından itibaren almaya başladıkların belirten belediye yetkileri ise, “Borçları taksitlendiren ve faizlerin bir kısmını düşüren bir kanun düzenlemesi yapıldı. Yapılandırma emlak ve çevre temizlik vergilerini, 2013 yılı öncesi vergi borcu olanları kapsıyor. Ayrıca vatandaşlarımız çevre temizlik ve emlak vergilerinin 2. taksitlerini ödemeleri gerekiyor” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, belediyeye ödenen emlak, çevre ve temizlik vergilerinin, hizmet olarak geri döndüğünü belirterek, “Vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamamaları açısından bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Belediyemiz hafta sonu da mesai yapacak” dedi.

Foto Haber: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilardo tutkunları Karşıyaka’da buluştu
Sonraki Haber Şimşek: Maçı onlardan daha çok isteyeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?