ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi'nden örnek işbirliği

Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi'nden örnek işbirliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi'nden örnek işbirliği

Eğitim, kültür, sanat ve turizm konularında ortak projeler üreten Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, işbirliği halkasına bu kez de lisansüstü programları ekledi.

Karşıyaka Belediyesi ile Yaşar Üniversitesi arasında lisansüstü programları işbirliği protokolü imzalandı.

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA

Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde gerçekleştirilen törende, Rektör Prof. Dr. Cemali Dinçer ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar protokolü imzaladı. Yerel yönetimlere yönelik gerçekleştirilen işbirliği ile Karşıyaka Belediyesi çalışanları ve yakınları, uzmanlık alanları ile ilgili yüksek lisans ve doktora eğitimlerini Yaşar Üniversitesi’nde yapabilecek. Bugüne kadar Karşıyaka Belediyesi ile turizmden kültür sanata kadar birçok ortak proje geliştiren Yaşar Üniversitesi, böylece belediye personeline akademik destek de sağlamış olacak.

ÖRNEK PROJELER

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka’yı kültür, sanat, spor ve turizmde marka kent yapmak için mücadele ediyoruz. Bugüne kadar örnek projeleri hayata geçirdik. Hedeflerimize bir bir ulaşırken, Yaşar Üniversitesi ile kente yönelik faaliyetlerde işbirliklerine imza atmıştık. Şimdi de çalışanlarımıza lisansüstü eğitim yapma fırsatı sunmayı hedefledik. Belediye çalışanları ve yakınları, yüksek lisans ile doktora programlarından faydalanabilecek” diye konuştu.

“İZMİR'E YAKIŞTI”

Rektör Prof. Dr. Cemali Dinçer ise “İzmir’e yakışan bir işbirliği yaptık. İzmir, bir üniversiteler kenti. Bu noktada belediyeler ile işbirliği yapmak, belediye personeline akademik destek vermek çok önemli. Bu işbirliğinin İzmir’in kentin geleceğine, kentin yaşam kalitesine önemli katkılar yaratacağını düşünüyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir ulaşımda kış dönemine geçiyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Olympiakos karşısında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?