ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyesi, Kaf Kaf’ın kızlarını ödüllendirdi

Karşıyaka Belediyesi, Kaf Kaf’ın kızlarını ödüllendirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi, Kaf Kaf’ın kızlarını ödüllendirdi

Karşıyaka Belediyesi, Türkiye ikincisi olarak tüm Karşıyakalıları gururlandıran Karşıyaka Voleybol Genç Kız Takımı’na 27 bin liralık para ödülü verdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda, Genç Kızlar Kategorisi Türkiye 2.liğini elde eden Karşıyaka Voleybol Genç Kız Takımı’na, bir ödül de Karşıyaka Belediyesi’nden geldi.

Karşıyaka Belediyesi’nin 1 Temmuz tarihinde yapılan Temmuz ayı belediye meclis toplantısında alınan kararla, tüm takıma toplamda 27 bin lira ödül verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Yeşil kırmızılı kızları elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Onlar onurumuz oldu. Kıl payı şampiyonluğu kaçırdılar. Ama bu önümüzdeki sene şampiyon olamayacağız demek değildir. O inançları ve performanslarıyla Karşıyakamıza bu mutluluğu yaşatacaklardır” dedi.

Karşıyaka Genç Kız takımına verilen ödülü takımın menajeri Halis Oğuz Özlütürk, yardımcı antrenör Yasin Gökgöz ve sporcu gençler, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’ın elinden aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zeynep Altıok: ''Sivas’ın yıldönümünde yeni katliamlar olmasın''
Sonraki Haber Kadifekale'de 8 yılda büyük değişim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?