ANA SAYFA > GÜNDEM > KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR ESKİŞEHİR'DE

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR ESKİŞEHİR'DE

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR ESKİŞEHİR'DE

CHP’li belediye başkanları bugün, iki günlük bir toplantı için Eskişehir'de biraraya geliyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, yarın toplantıya katılarak, bir konuşma yapacak.

CHP’li belediye başkanları bugün, iki günlük bir toplantı için Eskişehir'de biraraya geliyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, yarın toplantıya katılarak, bir konuşma yapacak. CHP'den yapılan açıklamaya göre, toplantı CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın bugün saat 11.00'de yapacağı konuşmayla başlayacak. Toplantıda Kılıçdaroğlu’nun CHP’li başkanlarla Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili son değerlendirmeleri ele alacağı öğrenildi.

219 CHP'li belediye başkanının katılacağı Belediye Başkanları toplantısında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de proje ve hizmet tanıtımı konulu bir sunum yapacak. Belediye başkanları aynı gün Kentpark-Sazova-Balmumu-Porsuk güzergahında Eskişehir turu yapacaklar. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ise toplantının ikinci gününe katılarak, yapacağı konuşma ile cumhurbaşkanı seçimi dahil olmak üzere güncel olaylar konusunda değerlendirmede bulunacak. Toplantı Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından ardından sunumlar ve genel değerlendirmeler ile devam edecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da toplantıya katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI FACİAYLA BİTİYORDU!..
Sonraki Haber O ARTIK KARŞIYAKALI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?