ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Başkanı Diniz, primi 5 bin TL'ye çıkarınca olanlar oldu...

Karşıyaka Başkanı Diniz, primi 5 bin TL'ye çıkarınca olanlar oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Başkanı Diniz, primi 5 bin TL'ye çıkarınca olanlar oldu...

PTT 1. Lig'de 2 maçta kaybedilen 5 puan ve teknik direktör Yusuf Şimşek'in tartışmalı istifasından sonra yeni döneme giren Karşıyaka'nın son sıradaki zayıf rakibi Orduspor'u 6-0'la gol yağmuruna tutması büyük sevinç yarattı...

1. Ligdeki 12. sezonunda en farklı galibiyetini elde ederek 33 puana ulaşarak yeniden play off yarışına ortak olan Karşıyaka'da yönetim maç sonrası soyunma odasına giderek sevinçe ortak oldu. Orduspor maçının galibiyet primini 3'er bin TL'den 5'er bin TL'ye çıkardığını açıklayan başkan Fatih Diniz, zamlı prim açıklamasının ardından bir anda futbolcuların sevgi gösterisiyle karşılaştı. Kaptan Ramazan Sal, sevincini Başkan Fatih Diniz'in omuzuna çıkarak yaşadı.
Lisansının yetişmemesi nedeniyle maçı tribünden izlemek zorunda kalan Ayhan Karşıyaka serüvenine sansasyonel galibiyetle başlaması, suskun golcü Kahe'nin hat-trick yapması, Can, Rıdvan ve Ahmet gibi isimlerin etkili performansı camianın umutlarını artırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altın Kalem'den İzmir'e üç ödül
Sonraki Haber Sarıca: İstanbul'a kazanmak için gidiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?