ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Arkas Sigorta ile işbirliği yaptı

Karşıyaka Arkas Sigorta ile işbirliği yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Arkas Sigorta ile işbirliği yaptı

Arkas Holding kuruluşlarından olan Arkas Sigorta Karşıyaka Spor Kulübü işbirliği yapma kararı aldı. Bu birlikteliğe göre Karşıyaka taraftarlarının Arkas Sigorta’dan yaptıracakları her sigorta işleminden kulüp pay alacak.

Göztepe ile ortak yapılan bu iş birlikteliği toplantısına Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas, Arkas Holding CEO'su Önder Türkkanı, Arkas Sigorta Genel Müdürü Özlen Çetinel, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ve kulüp yöneticileri katıldı. Arkas Holding CEO'su Önder Türkkanı "Göz Göz Sigorta" ve Kaf Kaf Sigorta" ürünleri sayesinde Arkas Sigorta'dan yaptırılan her poliçenin iki kulübe katkı sağlayacağını belirtti. Bu miktar poliçeden şirkete kalacak komisyonun %50’si olacak.  
Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, spor kulüplerinin iş dünyasıyla yan yana olmasıyla kulüplerin daha iyi yerlere geleceğine inandığını , teklif geldiğinde hiç tereddüt etmeden kabul ettiklerini  belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şüpheli paket korku yarattı...
Sonraki Haber Uzmanlar meme kanserini Karşıyakalılar'a anlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?