ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri sahaların açılmasını istiyor

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri sahaların açılmasını istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri sahaların açılmasını istiyor

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği, spor tesisleri ve futbol sahalarının açılmasını istiyor.

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği, Sakarla İlinde valiliğin sahaları açma kararını emsal göstererek, İzmir Valiliği ve CİMER’e resmi müracaatını yapacak.
Bu konuda bir açıklama yapan Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkan Yardımcısı Metin Acaroğlu şöyle dedi:
“Sakarya Valiliğinin futbol sahalarının açılması yönünde karar almış ve bunu Sakarya Valiliği ve Sakarya ASFK tarafından amatör spor Kulüpleri ne tebliğ edilmiştir. Önümüzdeki haftadan itibaren Sakarya ilinde faaliyetler başlayacaktır Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği olarak biz de 24.05.2021  Pazartesi günü SAKARYA VALİLİĞİNİN ALMIŞ OLDUĞU KARARI EMSAL GÖSTEREREK VE İZMİR’de de Covit-19 vaka sayısının düşüşte olduğunu belirterek, İzmir’de de futbol sahalarının açılması için yönetim kurulumuzun almış olduğu karar neticesinde İZMİR VALİLİĞİNE başvuruda bulunacağız. Bu hafta içerisinde tarafımıza valilik makamından cevap geleceğini ve olumlu sonuç alacağımıza inanıyoruz. Başvuru için gerekli olan her türlü evrakımızda hazırdır. Aynı şekilde başvurumuzu CİMER üzerinden de gerçekleştireceğiz.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Volkan Vedat Akay basketbol sahasına uyarı levhası
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi’nden 11 dernekli etkinlik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?