ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Alanyaspor'u konuk ediyor...

Karşıyaka Alanyaspor'u konuk ediyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Alanyaspor'u konuk ediyor...

PTT 1. Lig'de 7. hafta maçında Karşıyaka sahasında Alanyaspor'u konuk ediyor...

Alınan kötü sonuçların ardından Cüneyt Dumlupınar ile yollarını ayıran Karşıyaka, hafta içinde Kemal Özdeş'i teknik direktörlük görevine getirmişti.

Ligde sadece 1 galibiyeti bulunan ve son 4 maçta galibiyet alamayan Karşıyaka'da tek hedef galibiyet olacak.

Geçen sene iki takımın karşılaşmalarında Karşıyaka, İzmir'de oynanan maçı 1-0 kazanmıştı. Yeşil-kırmızılılar, Alanya'da oynanan maçı ise 5-1 kaybetmişti.

Karşıyaka'da, Alanyaspor maçı öncesinde kart cezalısı Zeki Korkmaz kadroda yer alamayacak. Mehmet Akgün'ün ise kadroda olması bekleniyor.

Karşıyaka'nın, Alanyaspor maçı öncesindeki muhtemel 11'i şu şekilde: Agayev, Serkan Kurtuluş, Igor Djuric, Berkay Can, Çağlar Birinci, Tugay Kaçar, Ömer Can, Engin Baytar, Mehmet Eren, Necati Ateş, Gökhan Ünal.

Geçen yıl çıktığı PTT 1. Ligi'nde büyük bir başarı sergileyen ve Play-Off oynama başarısı gösteren Alanyaspor, bu sene ise geçen yılı adeta mumla arıyor. Şu ana kadar 5 puan toplayabilen Akdeniz ekibi, son 3 deplasman maçını kaybetti. Sezona Erhan Altın ile başlayan Akdeniz takımı alınan kötü sonuçların ardından Erhan Altın ile yollarını ayırdı. Takımın başında antrenör Mustafa Camunak olacak.

Alanyaspor'un muhtemel 11'i şöyle: Haydar Yılmaz, Caner Arıcı, Emre Coşkun, Tolga Tekin, Abdullah Karmil, Deniz Vural, Efecan Karaca, Timuçin Aşcıgil, Barış Örücü, Sinan Özkan ve Ayite.  

Karşıyaka-Alanyaspor maçı saat 15.30'da İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Karşıyaka-Alanyaspor maçı, TRT Avaz ekranlarından naklen yayınlanacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nin jürisi belli oldu
Sonraki Haber Pınar Cup'ta Trabzonspor-Ted Kolejliler maçı iptal

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?