ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Ak Parti Kadın Kollarında seçim heyecanı…

Karşıyaka Ak Parti Kadın Kollarında seçim heyecanı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Ak Parti Kadın Kollarında seçim heyecanı…

Ak Parti Genel Merkezi’nin 4. Olağan Genel Kurul sürecinde il ve ilçelerde ana kademe yönetimlerindeki kongrelerin ardından Gençlik ve Kadın Kolları’nda da kongre heyecanı devam ediyor. Sıra Karşıyaka’da…

Bostanlı Vilayetler Evi’nde 18 Ocak’ta yapılacak olan 4. Olağan Kongre ile bayrağı Ayşen Namlı’ya devredecek olan Ak Parti Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Emine Çetin, Kadın Kolları üyeleriyle vedalaştı. Zaman zaman duygulu anların da yaşandığı veda toplantısında Emine Çetin, “Bu kesinlikle bir veda değil. Kadın Kolları’nda 2004 yılında göreve başladım. Başkan olduğum 2008’den bugüne üyelerimizle birlikte Karşıyaka’da ses getiren çalışmalar yürüttük. Özellikle seçim dönemlerinde yaptığımız çalışmalarda gidilmedik mahalle çalınmadık kapı bırakmadık. Bizim yönetim anlayışımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ta 2001 yılında başlattığı sevgi, saygı, hoşgörü ve ekip ruhuna dayalı olmuştur. Geriye yönelik baktığımda benimle birlikte bu davada yer alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar evlerinden, eşlerinden, çocuklarından ayrılıp gece-gündüz demeden parti çalışmalarına katıldılar” dedi. Kadın Kolları Başkanlığı’nı devralmaya hazırlanan Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ayşen Namlı ise, “Emine Başkan ile uzun süre birlikte çalıştık. Şimdi başkanımızı çok daha etkili olacağı karar mekanizmalarına gönderiyoruz. Ondan aldığımız bayrağı taşımaktan gurur duyacağız. Yeni dönemde de ev, dernek, esnaf ziyaretlerimiz sürecek. Karşıyakalı kadınların siyasette daha aktif katılımını sağlamak için projeler geliştireceğiz. Üzerime aldığım görevin omuzlarıma yüklediği ciddi sorumluluğun bilincindeyim. Geçmiş dönemde olduğu gibi kırgınlıklara yer vermeden, disiplinli bir şekilde çalışacağız. İnanıyorum ki 7 Haziran’daki Genel Seçimler’de de Karşıyaka’da kadınların büyük ölçüde desteğini alacağız” açıklamalarında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ADSM'ye yeni başhekim atandı
Sonraki Haber Bostanlıspor Batman'a gitti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?