ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığına "Tam Not"

Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığına "Tam Not"

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığına

İzmir Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek Demirköprü’de bulunan Karşıyaka ADSM (Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi) yi ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Kırlangıç, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Mustafa Kurtuluş ve beraberindeki heyet ile birlikte sağlık tesislerini yerinde değerlendirme toplantılarının on beşinci durağı olan Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yapıldı. Yapılan toplantı sonrası hastane yönetimi ile birlikte sağlık tesisleri gezilerek yerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

İzmir’deki tüm sağlık tesislerini bir program çerçevesinde yerinde incelediklerini, bugünkü duraklarının Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olduğunu belirten Prof. Dilek ’’İzmirlilerin yaşam kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını, sağlığın ağız da başladığını ve ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin kalitesini arttırmak ve hizmetleri yaygınlaştırmak için çalıştıklarını, Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin çalışmalarını beğendiğini belirterek,  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticisi Dt.Özkan Saracalıoğlu’nun genç ve dinamik yapısı, merkezdeki çalışanların özverili çalışmaları başarının temelini oluşturuyor” dedi.

Haber: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZBAN çilesi bitmek bilmiyor...
Sonraki Haber Travel Turkey İzmir 8. kez kapılarını açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?