ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka AG yine kaybetti

Karşıyaka AG yine kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka AG yine kaybetti

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde şampiyonluk hesaplarıyla yola çıkan Karşıyaka Asrın Grup, kendi evinde Beşiktaş’a 3-0 boyun eğdi, 2. Maçta 2. Yenilgisini aldı.

Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-20 kaybeden Karşıyaka Asrın Grup 2. Sette de 25-15’lik skorla geride kaldı. Son sette 8-2 geriye düşen Karşıyaka Asın Grup, Beşiktaş karşısında toparlanamadı ve 12-3’den sonra mola aldı. Mola sonrası Kaf Kaf 3-0'lık seri yakalayıp moral buldu.11-6. Karşılıklı hatalardan sonra yeniden toparlanan Karşıyaka 13-12 ile farkı 1 sayıya indirdi ve Beşiktaş’a mola aldırdı. Mola sonrası konuk ekip peş peşe 3 sayılık seri yakaladı.  Teknik moladan sonra 19-14’ya getirdiği oyunu 25-19 alan Beşiktaş korktuğu İzmir deplasmanından 3-0’lık skorla mutlu ayrıldı.
Karşıyaka Asrın Grup Seramiksan’dan sonra Beşiktaş’a da yenildi ve yara aldı.

HAKEMLER: Cihat Küçükboyacı, Akif Kabak
KARŞIYAKA ASRIN GRUP: Olesia, Buket, Çağla, Aleksandra, Ayça Ceyna, Ece, Melis, Ayşegül, Ezgi, Semra, Ayça Karakaç, Yasemin.
BEŞİKTAŞ: Aksana. Cansu , Natalia, Merve, Aslı, Alena, Melika, Zehra
SETLER: 20-25, 15-25, 19-25
SÜRE: 70 Dakika (23, 23, 24)

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Beşiktaş maçı öncesi Karşıyaka filesinde ayrılık
Sonraki Haber Karşıyakalı Engin sakatlandı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?