ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Afyon’da kampa girecek

Karşıyaka, Afyon’da kampa girecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Afyon’da kampa girecek

Ankaragücü ile cumartesi günü Ankaragücü ile oynayacak Karşıyaka, Afyonkarahisar'da 4 günlük kampa girecek.

Ankaragücü'nün cezası nedeniyle tarafsız saha olan Afyon Arena'da rakibi ile yapacağı karşılaşmaya Ankaragücü taraftarı da alınmayacak. Bu müsabakanın ardından 20 Eylül Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda aynı statta Afjet Afyonspor'a konuk olacak olan yeşil kırmızılılar, İzmir'e dönmeyecek ve  4 gün Afyon'da kamp yapacak.

Ankaragücü'nü iyi etüt ettiklerini söyleyen teknik direktör Soner Tolungüç, "Maçın ardından tam kadro kamp yapma fırsatı da bulacağız. Yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. İyi bir ivme yakaladık. Bu ivmeyi koruyup skorların bizi nereye götüreceğini göreceğiz" dedi.
Karşıyaka, kupa maçını da düşünerek Afyon'a 18 futbolcu yerine geniş bir kadroyla gidecek. Sözleşme yeniledikten sonra antrenman eksikleri nedeniyle henüz as kadroda şans bulamayan tecrübeli isimler, kupa sınavında denenecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, komşu yolcusu
Sonraki Haber Kaymakam Yücel’den anlamlı bayram ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?