ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka ADD Uğur Mumcu'yu unutmadı

Karşıyaka ADD Uğur Mumcu'yu unutmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ADD Uğur Mumcu'yu unutmadı

Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi Gençlik Kolları bu yıl da her yıl olduğu Karşıyaka Çarşısı girişinde Uğur Mumcu anması düzenlendi. Gençlik Kolları Başkanı Koray Erk’in okuduğu anma bildirisiyle Uğur Mumcu anıldı.

Anmanın ardından basın mensuplarına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Tam 23 yıl önce bugün, Araştırmacı Gazeteci Uğur Mumcu arabasına konulmuş bombayla haince katledildi, katilleri hala bulunamadı ancak biz onları tanıyoruz; onlar, Muammer Aksoyları, Bahriye Üçokları, Ahmet Taner Kışlalıları, Ali Gaffar Okkanları ve daha nice yurtsever aydınlarımızı da faili meçhul suikastlerle katlederek yarınlarımızı karanlıkta bırakmaya çalışanlardır. Onlar Atatürk’e, Cumhuriyete ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne saldırırken her türlü alçaklığa başvurmakta sakınca görmeyenlerdir. 
Uğur Mumcu, her daim ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve tam bağımsızlığını savunmuş, Atatürk’e ve Cumhuriyet’e kalkan olmuş, gerçekleri söyleme yolunda bir an bile tereddüte düşmeden, ardında sayısız makale ve onlarca kitap bırakmıştır. Her geçen gün, Ortadoğu’nun dinci-mezhepçi ve ırkçı terör örgütlerinin çatışma ortamına daha çok çekildiğimiz bu günlerde bize düşen en yüce görev, yas tutmak değil; anmaktan çok anlamak, işaret ettiklerinin ışığında mücadeleye ara vermeden devam etmektir. Uğur Mumcu’nun “Öyleyse vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler beni aşacaklar doğacaktır!” sözleri de anti-emperyalist mücadelenin devam edeceğine olan inancını gösterir niteliktedir. Biz yurtsever ve Atatürkçü gençlik olarak, bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğimizin sözünü veriyoruz"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim Yalova’da kaybetti
Sonraki Haber All-Star'da MVP Pınar Karşıyaka'dan Kenny Gabriel

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?